Apparaten en accessoires
Mousse de atún y pepinillos
Voorbereiding. 5min
Totaal 4u. 55min
8 raciones
Ingrediënten
-
aceite vegetal para engrasar
-
75 g de pepinillos en vinagre
-
150 g de atún en aceite (escurrido)
-
2 rebanadas de pan de molde (sin corteza)
-
150 g de leche evaporada
-
40 g de tomate frito
-
2 huevos
-
1 pellizco de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
-
500 g de agua
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
201.4 mg
Eiwitten
5.9 g
Calorieën
264 kJ /
63 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
3.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina sin límite
16 recepten
Spanje
Spanje