Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 hojas de gelatina (12 g)
- 15 - 20 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 100 g de nata
- 350 g de queso de cabra fresco
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de pimientos del piquillo (secados con papel de cocina)
- 100 g de pepinillos agridulces en rodajas finas (secados con papel de cocina)
- 200 g de remolacha cocida en rodajas finas (secadas con papel de cocina)
- 1 - 2 cucharadas de avellanas tostadas troceadas
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco
-
pan tostado
of crackers
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1574 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 884.5 mg
Alternatieve recepten
Dátiles rellenos de mascarpone
20 Min
Crema de lombarda
1h 40 min.
Puré de lentejas rojas y patatas rellenas
1h
Crema fría de pepino (Okroshka)
40min
Sándwich cake
1 Std. 30 Min
Huevos a la húngara
45min
Pastel de calabacín y bonito
1h
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1h 15min
Crema de batata con estrellas de anís
45min
Menú de Navidad
2h 30min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2h 35min
Pudin de pescado con aguacate
2h