Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 hojas de gelatina (12 g)
- 15 - 20 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 100 g de nata
- 350 g de queso de cabra fresco
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de pimientos del piquillo (secados con papel de cocina)
- 100 g de pepinillos agridulces en rodajas finas (secados con papel de cocina)
- 200 g de remolacha cocida en rodajas finas (secadas con papel de cocina)
- 1 - 2 cucharadas de avellanas tostadas troceadas
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco
-
pan tostado
of crackers
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1574 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 884.5 mg
Alternatieve recepten
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40min
Sándwich cake
1h 30min
Bacalao con salsa de miso y brócoli
25min
Montaditos de pepino mediterráneo
10min
Ajoblanco de melón
8 godz. 45 min
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25min
Gratén de patata y pescado
1 Std. 10 Min
Dip cremoso de langostinos
10min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Tarta de queso y tomate con pesto
1h
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h