Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cabrito
- 3 cucharaditas de sal gorda
- 6 dientes de ajo
- 2 guindillas rojas secas (optioneel)
- 100 g de manteca de cerdo
- 2 cucharaditas de pimentón
- 1 pellizco pimienta molida
- 200 g de vino blanco
- 200 g de agua
- ½ cabrito (2500 g aprox.)
- 10 ramitas tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
Migas
- 50 g de agua
- 250 g de pan del día anterior en trozos de 4-5 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 6 dientes de ajo chafados, con piel
- 200 g de espárragos verdes frescos en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharada de pimentón picante
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3911 kJ / 935 kcal
- Eiwitten
- 77.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1629.5 mg
Alternatieve recepten
Tortilla de patata
45 min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Gin fizz con lima
10 min
Gyozas con gambas
1h 45min
Cordero relleno de frutos secos
3h 15min
Menú: Bacalao con verduras. Clafoutis con frambuesas.
45 min
Big foot
1 godz. 30 min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1 godz. 30 min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2 Std.
Conserva de tomates asados y miel
45 min
Bombones de chocolate
30 min
Bizcocho Victoria
1 godz. 10 min