瑤柱海鮮蒸冬瓜

瑤柱海鮮蒸冬瓜

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 冬瓜 Ø16公分,環狀,約3.5公分厚
    600 克
  • 550 克
  • 雞高湯
    100 克
  • 干貝 乾,浸泡150克熱水至少20分鐘
    15 克
  • 珍珠干貝
    60 克
  • 蝦仁
    120 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    15 克
  • 香油
    2 - 3 滴
  • 太白粉
    10 克
  • 15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 578.3 mg
Eiwitten 7.9 g
Calorieën 461.2 kJ / 110.2 kcal
Vetten 4.5 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 9.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...