Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

4.4 13 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 700 g di carne di manzo a cubetti (5 cm circa)
  • 125 g di pancetta a cubetti
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di burro
  • 180 g di cipolla a pezzi (2 cm)
  • 180 g di carote pelate e a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 400 g di vino rosso tipo Borgogna
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (alloro, timo, maggiorana, rosmarino) legate insieme con uno spago
  • 400 g di brodo di carne
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 30 g di concentrato di pomodoro
  • 180 g di cipolline borettane
  • 200 g di funghi champignon a metà
  • 20 g di amido di mais (maizena)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1196.6 mg
Eiwitten 48.1 g
Calorieën 2920.4 kJ / 698 kcal
Vetten 38.8 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 16.3 g
Koolhydraten 24.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...