Compatibele versies
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g hauts de cuisse de poulet, avec peau et os
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau
- 60 g de pruneaux dénoyautés
- 60 g d'abricots secs dénoyautés et moelleux
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake pistache et fleur d'oranger
1 Std.
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30 min
Cocktail Bellini
5 min
Rougail morue
25 Min
Mouhalabieh (crèmes à la fleur d’oranger)
2sa 20 dk
Poulpe piquant et riz
25 Min
Galette pistache et fleur d'oranger
1h 30min
Banana bread
55 Min
Muffins crumble aux myrtilles
45 Min
Curry de crevettes et riz basmati
30 Min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min
Spaghetti de courgette sauce bolognaise
40 Min