Compatibele versies
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g hauts de cuisse de poulet, avec peau et os
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau
- 60 g de pruneaux dénoyautés
- 60 g d'abricots secs dénoyautés et moelleux
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de kefta aux œufs
1 Std. 15 Min
Poulet à la cubaine
40 min
Mie goreng 🌶️🌶️
30 min
Chili Con Carne
30 min
Riz au lait de coco
40 min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10 Min
Brandade de merlan à la moutarde
1 Std. 15 Min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45 Min
Poisson sauce coco
35 min
Ragoût de poulet colombien
2hod. 20min
Moussaka grecque
1h 20 min
Soupe de lentilles orientale (mercimek çorbasi)
30 min