Compatibele versies
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g hauts de cuisse de poulet, avec peau et os
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau
- 60 g de pruneaux dénoyautés
- 60 g d'abricots secs dénoyautés et moelleux
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka grecque
1h 20 min
Cigares au miel et aux amandes
40 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1sa 35 dk
Poulet chasseur revisité
2j 15 menit
Boulettes de poulet au pesto rouge
1h
Tajine de poulet et légumes d'été
45 min
Pastilla au poulet, aux amandes et à la cannelle
2u. 5min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20 min
Pad thaï au poulet
2h
Couscous de poulet aux légumes
1h 20 min