Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di burro
- 125 g di funghi champignon cremino
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 30 g di vino bianco secco
- 410 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 2 entrecote circa 2 cm di spessore
- olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4106 kJ / 981 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 882.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1小时
Manzo insaporito con asparagi
30min
Purè di patate (TM6)
1小时
Paella veloce
40min
Riso basmati con gamberi speziati
40min
Sushi burger
45 Min
Moddizzosu di patate
7h
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 Std. 45 Min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1小时
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 Std. 50 Min
Patate schiacciate al forno
1小时