Entrecote con risotto ai funghi

Entrecote con risotto ai funghi

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di burro
  • 125 g di funghi champignon cremino
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
  • 30 g di vino bianco secco
  • 410 g di acqua
  • ½ dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 entrecote circa 2 cm di spessore
  • olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 882.1 mg
Eiwitten 75.5 g
Calorieën 4106 kJ / 981 kcal
Vetten 41.3 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 17.3 g
Koolhydraten 69.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...