Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di speck a listarelle
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di funghi misti a tocchetti
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 1000 g di latte
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di Gouda a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3327 kJ / 795.1 kcal
- Eiwitten
- 41.4 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 50.5 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1212 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50min
Frittatina alle zucchine
30 min
Brunelle
2h
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Baguette ripiene
5h
Bocconcini di carote e patate
40 min
Cannelloni alla zucca e provola
1 Std. 50 Min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Minestra di pasta, patate e cozze
40 min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min
Torta salata funghi e patate
1h 30min