Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g água
- 200 g batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 150 g leite
- ½ limão
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 450 g mistura de farinha para pão sem glúten
- 50 g polvilho doce
- 25 g farinha de quinoa
- 1 c. chá de sal
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. sopa de sementes de sésamo pretas (optioneel)
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 1028.5 kJ / 245.8 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 497.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepes sem glúten
20 Min
OVO (pão de espelta integral, patê de ovo e abacate, sumo de laranja e cenoura)
1h 30min
Pão de arroz sem glúten
1h 30min
Pão de forma sem glúten
14 Std.
Pão de Aveia e Sementes
1 Std. 45 Min
Pão brioche sem glúten
2 Std. 50 Min
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1 Std. 35 Min
Pão de farinha de castanha e noz sem glúten
1h 30min
Pão mediterrâneo sem glúten
1h 15min
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1 Std. 20 Min
Brownies sem glúten
30 Min
Bolo de laranja sem glúten
40 Min