Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de radis chinois (daïkon) coupées en morceaux de la taille de la goulotte (voir "Conseil(s)")
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l), émietté
- 1 c. à café de sel
- 1300 g d'eau
- 2 anis étoilés
- 3 g de bâtons de cannelle
- 20 g de gingembre frais, en tranches
- 300 g de filet de bœuf détaillé en tranches très fines
- 10 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 10 g de coriandre fraîche, hachée (1-2 mm)
- 10 g d'oignons nouveaux, hachés (1-2 mm)
- ½ c. à café de poivre moulu
- 1 citron vert, coupé en 4
- 100 g de germes de soja frais
- piment frais, en fines tranches (1-2 mm)
- 2 c. à café de sauce chili (optioneel)
- 4 c. à café de sauce hoisin (sauce barbecue chinoise) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1344.7 kJ / 321.4 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2036.6 mg
Alternatieve recepten
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1 Std.
Poulpe à la vanille
1 Std. 20 Min
Boisson onctueuse banane, avoine et thé chaï
1 Std. 40 Min
Confiture fraise et sureau
9h 15min
Epaule de chevreau roulée au pesto
1 Std. 10 Min
Compotée rhum-carotte
35min
Boisson eau de coco et cassis
5 Min
Confiture abricot-amande à la rose
6u. 45min
Confiture fraise-gingembre
1 Std. 10 Min
Confiture abricot-gingembre
1 godz. 55 min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12h 40min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.