Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 15 g salsa
- 100 g azeitona verde s/ caroço
- 2 filetes de anchova em óleo, escorridos
- 1 dente de alho
- 20 g alcaparras em conserva
- ½ limão, só o sumo
- 80 g azeite
Massa
- 600 g amêijoas
- 3 c. chá de sal
- 1200 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 600 g mexilhão fresco e limpo
- 400 g massa tipo concha
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 30 g cerveja
- 5 vieiras
- Aneto q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4025.5 kJ / 962.1 kcal
- Eiwitten
- 58.7 g
- Koolhydraten
- 93.6 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 3800.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexilhões com molho picante
45 min
Guisado de vitela coberto
3h 30 min
Tukir de cabrito
Geen beoordelingen
Mexilhão thai
25 Min
Douradas ao vapor
40 Min
Mexilhões com pesto
25 Min
Cavatelli com nabiças e lulas
Geen beoordelingen
Bacalhau com pistácio e cuscuz
30min
Mexilhões com cerveja e mostarda
20 min
Creme de castanha e aipo
40 Min
Mexilhões com pepino, pimento e hortelã
Geen beoordelingen
Peixe à putanesca
30min