Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de jus de carotte
- 4 oranges, pelées à vif
- 300 g de concombre, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile de noisette
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches d'aneth frais
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de fromage frais, type Philadelphia®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 13.7 g
Alternatieve recepten
Jus acidulé
5 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Jus printanier radis-pomme
5 Min
Soupe de pommes vertes
15min
Bouillon d'asperge vitaminé
15min
Gâteau de crêpes aux fruits rouges
24h
Jus vitaminé
10min
Poire rôtie au chèvre
25 Min
Jus multivitaminé de légumes
15min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min