Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crêpe
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre fondu
- 100 g d'eau
La sauce béchamel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 500 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre (optioneel)
La garniture
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
- 4 tranches de jambon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 19.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min
Friands au boudin blanc et échalotes
2 godz.
Pommes de terre farcies
1h 15min
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Flamiche aux chicons et maroilles
2 godz.
Welsh rarebit
30 min
Flammekueche
1 godz. 50 min
Flammekueche
1 Std. 25 Min
Croque-cake
50min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Tarte au libouli
2h 45min