Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g bread flour, plus extra for rolling
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 240 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 120 g red onions, quartered
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 250 g passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp smoked paprika
- 1 pinch cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- 300 g chopped spinach, frozen
- 4 medium eggs
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1765 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 20.6 g
Alternatieve recepten
Chocolatines
4h 30min
Empanada griega de espinacas (spanakopita)
1 godz. 20 min
Albondigones con compota de tomate
1h 5min
Sopa fría de kimchi
10min
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
2h 15min
Arroz glutinoso con mango
8h 45min
Sfenj - donas Marroquís
2h 45min
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Focaccia dulce de avellanas
2h 45min
Mini pizzas
1 godz. 30 min
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1h
Panzerotti a la romana
1h