Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 TL Zucker
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Suppengemüse, in Stücken
- 200 g Faschiertes (vom Rind)
- 1000 g Wasser
- 3 Eiklar
-
2
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 3 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz
- 4 schwarze Pfefferkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 498 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15min
Rehfilet mit Prinzessinnenerdäpfel und Karottengemüse
1 Std. 50 Min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5 godz.
Leberknödelsuppe
45min
Frittatenrouladen
40min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Leberknödel
55min
Erdäpfelknödel
1 Std. 10 Min
Faschierte Laibchen
35min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Rindsrouladen
1h 30min