Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Ei
- 50 g Milch
Fleischfülle und Fertigstellung
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Paprika, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 3 EL Milch
- 20 g Essiggurkerl, halbiert
- 400 g Fleisch, gegart, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2622 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Gebackene Schinkenfleckerl
1 godz.
Fleischstrudel für Suppe
40min
Fisolenfleisch
1 godz.
Schinken-Käse-Rauten
35 min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3 Std. 5 Min
Purbacher Bohnenstrudel
45min
Kartoffelstrudel
1h 30min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Prinzessinnenerdäpfel
1h 20min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min