Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Buttermilch
- 140 g Grieß, Weichweizen (z.B. Nockerlgrieß)
- Salz zum Abschmecken
- Weizenmehl, griffig für die Arbeitsfläche
- 150 g Butter
- 150 g Semmelbrösel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1915 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eierschöberl
1 Std.
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Türkentommerl (Maisgrießschmarrn)
50min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1 Std.
Talggen
1h 40min
Gebackener Grießstrudel "Schokobanane"
1 Std. 15 Min
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1 Std.
Butternockerl
40min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 godz. 5 min