Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 40 g Semmelbrösel
- 1000 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (ca. 3 cm)
- 240 g Milch
- 100 g Schlagobers
- 1 ½ TL Salz
- etwas Butter zum Einfetten
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 TL Salz, etwas mehr nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 962 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zillertaler Rahmstangerl
2 Std.
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3h
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1 Std.
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 Std. 45 Min
Butternockerl
40 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 Min
Käsespätzle
45 Min