Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Zwiebel (60 g), halbiert
- 180 g Radieschen
- 10 g Rotweinessig
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 221 kJ / 52 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Radieschensalat
10 Min
Paprika-Feta-Creme
10 Min
Tomatenquark
10 Min
Champignon-Quark-Aufstrich
15 Min
Grüner Kräuteraufstrich
25 Min
Bärlauch-Aufstrich
15 Min
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10 Min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 Min
Möhren-Ingwer-Creme
15 Min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 Min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 Min