Apparaten en accessoires
Puten-Ei-Aufstrich
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
15 Portionen
Ingrediënten
-
Dill abgezupft½ Bund
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
geräucherte Putenbrust in Scheiben80 g
-
Quark, 20% Fett250 g
-
Frischkäse200 g
-
hart gekochte Eier gepellt, halbiert3
-
Senf mittelscharf1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
354 kJ /
85 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Finessen 2/2016
26 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Frischkäse-Senf-Creme
10min
Quark-Ei-Aufstrich
10min
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Käsecreme mit Schinken
5min
Gurken-Schinken-Aufstrich
10min
Schinkenaufstrich
10min
Eier-Puten-Aufstrich
20min
Schinkencreme
5min
Ei-Schinken-Aufstrich
35min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25min
Thunfischaufstrich
10min
Lachs-Ei-Aufstrich
30min