Apparaten en accessoires
Tomatenquark
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Tomaten halbiert250 g
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Magerquark250 g
-
Mineralwasser50 g
-
Salz1 TL
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen½ TL
-
flüssiger Süßstoff1 Spritzer
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
242 kJ /
58 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Honig-Senf-Dip
5min
Frischkäse-Senf-Creme
10min
Frischkäse-Porree-Aufstrich
10min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10min
Kräuterfrischkäse
5min
Radieschen-Zaziki
10min
Quark-Ei-Aufstrich
10min
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1u. 10min
Kräuterfrischkäse
5min
Gurken-Schinken-Aufstrich
10min
Frühlingsquark zum Brot
10min
Porree-Spätzle-Salat
50min