Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g queijo da Ilha
- 15 g coentros
- 90 g manteiga
- 130 g cebola roxa cortada em pedaços
- 120 g favas descongeladas
- 200 g ervilhas descongeladas
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 1 limão, só a raspa
- 50 g vinho branco
- 900 g água
- 320 g arroz p/ risoto
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1754 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de legumes
40 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min
Risoto de cogumelos e uva
50 Min
Massa com pesto de brócolos
30min
Risoto de orzo com cogumelos, favas e ovo escalfado
1 Std.
Risoto com feijão e couves
40 Min
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
1 Std.
Risoto de espinafres e queijo azul
25min
Risoto de couve e favas
35 min
Risoto de cevadinha com cogumelos
50 Min
Fettuccine com pesto de favas
25min
Risoto de espargos e açafrão
35 min