Risoto de ervilhas, espargos e favas
TM31 TM5 TM6

Risoto de ervilhas, espargos e favas

3.6 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 85 g queijo da Ilha
  • 15 g coentros
  • 90 g manteiga
  • 130 g cebola roxa cortada em pedaços
  • 120 g favas descongeladas
  • 200 g ervilhas descongeladas
  • 200 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
  • 1 limão, só a raspa
  • 50 g vinho branco
  • 900 g água
  • 320 g arroz p/ risoto
  • 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
    of 1 cubo de caldo de legumes

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1754 kJ / 419 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
51 g
Vetten
16 g
Vezels
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten