Apparaten en accessoires
油豆腐粉丝汤
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
水1400 克
-
油豆腐 切小块100 克
-
高汤块(每块溶于0.5升水)2 块
-
姜 切丝10 克
-
料酒1 汤匙
-
粉丝 放冷水中泡软沥干(泡水后约400克)200 克
-
葱 切细末3 支
-
胡椒粉½ 茶匙
-
麻油1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
1106 kJ /
264 kcal
Vetten
5.9 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
饗食弄堂
66 recepten
China
China