盐水卤猪肚

盐水卤猪肚

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 人份

Ingrediënten

  • 1400 克
  • 桂皮
    1 小块
  • 八角
    2 颗
  • 香叶
    2 片
  • 白豆蔻
    5 个
  • 草果 拍扁
    2 个
  • 花椒
    10 克
  • 料酒
    50 克
  • 30 克
  • 切厚片
    30 克
  • 打结
    3 支
  • 猪肚 熟的,切丝(半成品)(见要诀)
    600 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 468.4 mg
Eiwitten 15.2 g
Calorieën 465.3 kJ / 111.3 kcal
Vetten 5.1 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 0.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...