Apparaten en accessoires
盐水卤猪肚
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 人份
Ingrediënten
-
水1400 克
-
桂皮1 小块
-
八角2 颗
-
香叶2 片
-
白豆蔻5 个
-
草果 拍扁2 个
-
花椒10 克
-
料酒50 克
-
盐30 克
-
姜 切厚片30 克
-
葱 打结3 支
-
猪肚 熟的,切丝(半成品)(见要诀)600 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
468.4 mg
Eiwitten
15.2 g
Calorieën
465.3 kJ /
111.3 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
0.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
夏日卤味
10 recepten
China
China