Apparaten en accessoires
扁肉
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
荸荠 去皮切块5 个
-
猪肉肉糜200 克
-
葱 切末10 克
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
肉燕皮40 张
-
水 蒸煮用500 克
-
高汤800 克
-
醋½ 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
香菜 适量,装饰用
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
1236.8 kJ /
295.5 kcal
Vetten
22.6 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
10.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China