低脂酒香姜汁鱼块

低脂酒香姜汁鱼块

3.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 海鲈鱼 (约500克)
    1 条
  • 火腿
    20 克
  • 10 克
  • 米酒
    20 克
  • 荷兰豆 洗净沥干,去头尾
    50 克
  • 蒸煮用
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 380 mg
Eiwitten 30.9 g
Calorieën 815.9 kJ / 195 kcal
Vetten 4.3 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 1.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...