Apparaten en accessoires
低脂酒香姜汁鱼块
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
海鲈鱼 (约500克)1 条
-
火腿20 克
-
姜10 克
-
米酒20 克
-
荷兰豆 洗净沥干,去头尾50 克
-
水 蒸煮用500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
380 mg
Eiwitten
30.9 g
Calorieën
815.9 kJ /
195 kcal
Vetten
4.3 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
1.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
三高轻松吃
30 recepten
China
China
免疫力补给站
21 recepten
China
China