鱼头粉皮汤

鱼头粉皮汤

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
3 人份

Ingrediënten

  • 鱼头
    400 克
  • 切段
    1 根
  • 2 片
  • 蒜头 切片
    1 个
  • 20 克
  • 料酒
    2 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 1300 克
  • 新鲜冬笋 切片
    100 克
  • 适量
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 粉皮 切块
    150 克
  • 青菜 取菜心部分
    50 克
  • 青蒜 切末
    15 克
  • 香菜 切末
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 6 g
Calorieën 739.3 kJ / 176.7 kcal
Vetten 10.1 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 15.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...