Apparaten en accessoires
鸡肉高汤酱
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
去骨去皮鸡肉 去筋(处理前鸡腿重约500克),切块300 克
-
综合蔬菜 (如:西洋芹、洋葱、蒜头、韭葱),切块200 克
-
新鲜综合香草 (如:迷迭香、百里香、欧芹),只取叶子4 支
-
粗盐150 克
-
白葡萄酒100 克
-
干月桂叶1 片
-
丁香1 粒
-
香菜籽5 粒
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
678.5 kJ /
162.3 kcal
Vetten
8.8 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
灵感每一刻
167 recepten
China
China
美善品幸福厨房家常料理
188 recepten
China
China