鸡肉高汤酱

鸡肉高汤酱

4.3 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 去骨去皮鸡肉 去筋(处理前鸡腿重约500克),切块
    300 克
  • 综合蔬菜 (如:西洋芹、洋葱、蒜头、韭葱),切块
    200 克
  • 新鲜综合香草 (如:迷迭香、百里香、欧芹),只取叶子
    4 支
  • 粗盐
    150 克
  • 白葡萄酒
    100 克
  • 干月桂叶
    1 片
  • 丁香
    1 粒
  • 香菜籽
    5 粒

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 14.5 g
Calorieën 678.5 kJ / 162.3 kcal
Vetten 8.8 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...