酸菜炒牛肉

酸菜炒牛肉

4.1 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
3 人份

Ingrediënten

  • 酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)
    120 克
  • 25 克
  • 2 片
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 新鲜小米椒 切片
    1 根
  • 切段
    1 根
  • 牛里脊 切薄片
    200 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 688.3 mg
Eiwitten 23.2 g
Calorieën 1032.5 kJ / 247 kcal
Vetten 13.7 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 8.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...