酸菜炒牛肉
TM6 TM5 TM31

酸菜炒牛肉

4.3 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 120 克 酸菜 ,泡酸菜,切片(见要诀)
  • 25 克 油
  • 2 片 姜
  • 2 瓣 蒜头 ,切片
  • 1 根 新鲜小米椒 ,切片
  • 1 根 葱 ,切段
  • 200 克 牛里脊 ,切薄片
  • 5 克 生抽
  • 5 克 蚝油
  • 2 - 3 克 糖 ,约½茶匙

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1032.5 kJ / 247 kcal
Eiwitten
23.2 g
Koolhydraten
8.4 g
Vetten
13.7 g
Verzadigd vet
2.4 g
Vezels
1.3 g
Natrium
688.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten