Apparaten en accessoires
酸菜炒牛肉
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)120 克
-
油25 克
-
姜2 片
-
蒜头 切片2 瓣
-
新鲜小米椒 切片1 根
-
葱 切段1 根
-
牛里脊 切薄片200 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
糖 约½茶匙2 - 3 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
688.3 mg
Eiwitten
23.2 g
Calorieën
1032.5 kJ /
247 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
8.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一日三餐
21 recepten
China
China