Apparaten en accessoires
豆芽拌小黄瓜
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
黄瓜 切丝100 克
-
水1800 克
-
绿豆芽250 克
-
米醋2 汤匙
-
酱油1 汤匙
-
麻油1 茶匙
-
糖1 汤匙
-
海苔片 撕碎1 片
-
白芝麻10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
3.39 g
Calorieën
310 kJ /
74 kcal
Vetten
3.033 g
Vezels
1.73 g
Koolhydraten
9.653 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台湾四季家常菜
71 recepten
China
China