Apparaten en accessoires
咸蛋黄蒸肉糜
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
3 人份
Ingrediënten
-
咸蛋黄80 克
-
去皮五花肉 切块,2.5厘米,提前冷冻1小时200 克
-
姜1 片
-
料酒2 茶匙
-
生抽2 茶匙
-
老抽1 茶匙
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
蛋2 颗
-
水500 克
-
葱 切葱花5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
16.8 g
Calorieën
2406 kJ /
575 kcal
Vetten
53.7 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
6.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China