Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 支 去皮鸡腿, 去骨,切薄片
- ¼ 茶匙 盐
- 1 汤匙 米酒
- 1 汤匙 酱油
- ½ 汤匙 淀粉
- 1 根 广式香肠, 洗净,切薄片(约50克)
-
1
根 四川香肠, 洗净,切薄片(约50克)
of 1 根 肝肠, 洗净,切薄片(约50克) - 500 克 水
- 1 根 葱, 切丝
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 489 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g