Apparaten en accessoires
豆豉蒸三文鱼
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
3 人份
Ingrediënten
-
去皮三文鱼鱼排 切厚片200 克
-
蒜头5 瓣
-
姜 一块10 克
-
洋葱 切块30 克
-
油10 克
-
老干妈风味豆豉20 克
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末1 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
336.7 mg
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
811.7 kJ /
194 kcal
Vetten
13.3 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
妈妈的家常菜
12 recepten
China
China