Apparaten en accessoires
韭菜炒虾
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
姜2 片
-
新鲜的虾 选择河虾250 克
-
料酒25 克
-
生抽10 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
韭菜 洗净沥干,切小段150 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
787.6 mg
Eiwitten
14.7 g
Calorieën
784 kJ /
187.5 kcal
Vetten
12.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
21天快手菜
21 recepten
China
China