菌菇肉丝蛋汤

菌菇肉丝蛋汤

4.9 22 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
3 人份

Ingrediënten

  • 猪里脊肉 切丝
    80 克
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 蘑菇 切片
    80 克
  • 新鲜平菇 切片
    80 克
  • 鸡高汤
    650 克
  • 根据个人口味调节
    1 茶匙
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) 打散打匀
    1 颗
  • 香菜 切末
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 13.2 g
Calorieën 705.7 kJ / 168.7 kcal
Vetten 9.7 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 6.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...