Apparaten en accessoires
牛肉炒韭黄
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
牛肉 切丝200 克
-
米酒1 茶匙
-
油1 ½ 汤匙
-
酱油½ 茶匙
-
淀粉½ 茶匙
-
蒜头10 克
-
新鲜辣椒 切片10 克
-
韭黄 切段250 克
-
盐¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
6.887 g
Calorieën
1135 kJ /
271 kcal
Vetten
23.986 g
Vezels
1.351 g
Koolhydraten
5.987 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台湾四季家常菜
71 recepten
China
China