Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 克 水
- 160 克 新鲜黑木耳
- 160 克 腐竹 ,新鲜的,切段
- 适量 矿泉水 ,冲洗用
- 1 根 黄瓜 ,切4-5厘米条,约250克
- 4 瓣 蒜头
- 1 根 新鲜小米椒 ,根据个人口味调节
- 20 克 红辣椒油
- 30 克 油
- 3 - 5 克 辣椒粉 ,选辣椒面
- 5 克 白芝麻 ,烤熟的
- 25 克 生抽
- 10 克 醋
- 10 克 蚝油
- 2 - 3 克 糖 (约½茶匙) (optioneel)
- 4 - 5 根 新鲜香菜 ,切末
- 4 根 葱 ,切末
- 适量 无盐烤花生 ,切碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1286 kJ / 307.7 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 682.2 mg