Apparaten en accessoires
菠菜虾仁蒸蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
水670 克
-
蛋 约(150克)3 颗
-
新鲜菠菜叶 焯水,沥干切末约(60克)150 克
-
生抽1 汤匙
-
虾仁 开背,去肠泥100 克
-
麻油1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
571.7 kJ /
136.7 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China