Apparaten en accessoires
低脂肉末豆腐茄子
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
去皮五花肉 切小块,约2厘米80 克
-
蒜头20 克
-
辣豆瓣酱 选无油郫县豆瓣酱10 克
-
茄子 切滚刀块150 克
-
老豆腐 切2厘米块150 克
-
老抽5 克
-
生抽5 克
-
水80 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
325 mg
Eiwitten
10.1 g
Calorieën
1192.5 kJ /
285 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
8.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
三高轻松吃
30 recepten
China
China