Apparaten en accessoires
虾皮炒芥菜
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
淡味虾皮15 克
-
芥菜 洗净沥干,切段300 克
-
蚝油5 克
-
生抽5 克
-
糖1 小撮
-
麻油 约1-2克½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
688.6 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
288.5 kJ /
69 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
地道中国菜:冬天的温暖
10 recepten
China
China