虾皮炒芥菜

虾皮炒芥菜

4.8 8 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 淡味虾皮
    15 克
  • 芥菜 洗净沥干,切段
    300 克
  • 蚝油
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 1 小撮
  • 麻油 约1-2克
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 688.6 mg
Eiwitten 6.5 g
Calorieën 288.5 kJ / 69 kcal
Vetten 1.8 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...