昂刺鱼豆腐汤

昂刺鱼豆腐汤

4.0 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
3 人份

Ingrediënten

  • 25 克
  • 切段
    2 根
  • 2 片
  • 昂刺鱼 一切二,洗净
    450 克
  • 料酒
    20 克
  • 鸡高汤
    850 克
  • 老豆腐 切块(3×3厘米),焯水备用
    200 克
  • 根据个人口味调整
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 37.5 g
Calorieën 1170 kJ / 279.7 kcal
Vetten 7.7 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 14.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...