Apparaten en accessoires
韩式牛肉海带汤
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
牛肉 切小片(约1厘米厚)200 克
-
芝麻油 冷榨的1 汤匙
-
酱油 可选择日式酱油或柴鱼酱油5 汤匙
-
蒜头2 瓣
-
新鲜海带25 克
-
水1500 克
-
盐½ 茶匙
-
京葱 斜切片50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
11.355 g
Calorieën
448 kJ /
107 kcal
Vetten
5.509 g
Vezels
0.634 g
Koolhydraten
2.753 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
韩式风味餐
10 recepten
China
China