牛肝菌牛肉焖饭
TM6

牛肝菌牛肉焖饭

3.8 (24 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 油
  • 100 克 牛腩 ,切约1厘米丁
  • 150 克 新鲜牛肝菌 ,切约1厘米丁
  • 200 克 米 ,洗净沥干
  • 20 克 胡萝卜 ,切约1厘米丁
  • 20 克 新鲜豌豆仁
  • 10 克 料酒
  • 5 克 生抽
  • 5 克 蚝油
  • 1 小撮 糖
  • 1 小撮 盐
  • 220 克 水

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1677.7 kJ / 401.3 kcal
Eiwitten
13.4 g
Koolhydraten
56.5 g
Vetten
13.6 g
Verzadigd vet
5.4 g
Vezels
1.4 g
Natrium
169.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten