牛肝菌牛肉焖饭

牛肝菌牛肉焖饭

3.7 26 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
3 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 牛腩 切约1厘米丁
    100 克
  • 新鲜牛肝菌 切约1厘米丁
    150 克
  • 洗净沥干
    200 克
  • 胡萝卜 切约1厘米丁
    20 克
  • 新鲜豌豆仁
    20 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 小撮
  • 220 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 169.8 mg
Eiwitten 13.4 g
Calorieën 1677.7 kJ / 401.3 kcal
Vetten 13.6 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 56.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...