燕麦红炖牛肉

燕麦红炖牛肉

4.2 15 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
2 人份

Ingrediënten

  • 牛肉 瘦牛肉,切约1厘米块
    200 克
  • 番茄 洗净沥干,切块
    200 克
  • 胡萝卜 去皮,切块
    200 克
  • 洋葱 去皮切块
    100 克
  • 番茄酱
    50 克
  • 燕麦米 洗净沥干
    100 克
  • 生抽
    15 克
  • (或½茶匙)
    3 克
  • 新鲜百里香
    2 - 3 根
  • 300 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 848 mg
Eiwitten 29.2 g
Calorieën 1807.5 kJ / 423 kcal
Vetten 7.7 g
Vezels 14.1 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 63.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...