雪菜春笋炒牛里脊

雪菜春笋炒牛里脊

4.7 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 生抽
    1 茶匙
  • 牛里脊 切薄片
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 老抽
    ¼ 茶匙
  • 雪菜 选青雪菜,切末,水里浸泡20分钟沥干
    60 克
  • 30 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 新鲜红辣椒 切片
    1 根
  • 芹菜 切段
    60 克
  • 切片
    70 克
  • 新鲜白蘑菇 切片
    80 克
  • 切段
    2 根
  • 根据个人口味调节
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 128.5 mg
Eiwitten 21.3 g
Calorieën 1255 kJ / 300 kcal
Vetten 17.1 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 18.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...