低脂京葱鸡肉年糕

低脂京葱鸡肉年糕

3.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 京葱 切段
    150 克
  • 切片
    5 克
  • 杏鲍菇 切4-5厘米条状
    200 克
  • 年糕 切片,再切2×2厘米块
    150 克
  • 葵花籽油
    15 克
  • 生抽 选薄盐生抽
    15 克
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    5 克
  • 鸡胸肉 切1.5×1.5厘米丁
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 415 mg
Eiwitten 30.3 g
Calorieën 1674.7 kJ / 400 kcal
Vetten 10.2 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 47.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...