低脂京葱鸡肉年糕
TM6 TM5

低脂京葱鸡肉年糕

3.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 克 京葱 ,切段
  • 5 克 姜 ,切片
  • 200 克 杏鲍菇 ,切4-5厘米条状
  • 150 克 年糕 ,切片,再切2×2厘米块
  • 15 克 葵花籽油
  • 15 克 生抽 ,选薄盐生抽
  • 5 克 辣豆瓣酱 ,选郫县豆瓣酱
  • 200 克 鸡胸肉 ,切1.5×1.5厘米丁

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1674.7 kJ / 400 kcal
Eiwitten
30.3 g
Koolhydraten
47.9 g
Vetten
10.2 g
Verzadigd vet
0.9 g
Vezels
2.9 g
Natrium
415 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten