Apparaten en accessoires
低脂京葱鸡肉年糕
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
京葱 切段150 克
-
姜 切片5 克
-
杏鲍菇 切4-5厘米条状200 克
-
年糕 切片,再切2×2厘米块150 克
-
葵花籽油15 克
-
生抽 选薄盐生抽15 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱5 克
-
鸡胸肉 切1.5×1.5厘米丁200 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
415 mg
Eiwitten
30.3 g
Calorieën
1674.7 kJ /
400 kcal
Vetten
10.2 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
47.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
三高轻松吃
30 recepten
China
China