Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
卤牛杂
- 1200 克 水
- 1 个 草果
- 15 克 冰糖
- 10 克 姜
- 20 克 京葱
- 1 根 桂皮
- 4 个 八角
- 5 克 山奈
- 1 片 香叶
- 5 克 花椒
- 10 克 白酒
- 150 克 牛腱肉
- 150 克 牛肚
- 150 克 牛筋
酱汁
- 50 克 油辣子 ,如:老干妈油辣子
- 50 克 醋
- 1 茶匙 盐
- 25 克 辣椒油
- 15 克 麻油
- 25 克 花椒油
- 新鲜香菜 ,适量,切末
- 葱 ,适量,切末
- 无盐熟花生 ,适量
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1642 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 7.3 g