剁椒蒸双菌
TM5 TM6

剁椒蒸双菌

3.8 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 克 金针菇 ,切去根部,洗净沥干
  • 100 克 新鲜黑木耳
  • 2 汤匙 剁椒 ,红色的
  • 500 克 水
  • 1 汤匙 素蚝油
  • 1 汤匙 酱油
  • 1 茶匙 麻油
  • ½ 茶匙 花椒油
  • 1 茶匙 冰糖粉
  • 1 茶匙 醋

Voeding
per 1 人份
Calorieën
428.3 kJ / 102.3 kcal
Eiwitten
2.9 g
Koolhydraten
12 g
Vetten
5.5 g
Vezels
3.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten