剁椒蒸双菌

剁椒蒸双菌

3.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
3 人份

Ingrediënten

  • 金针菇 切去根部,洗净沥干
    250 克
  • 新鲜黑木耳
    100 克
  • 剁椒 红色的
    2 汤匙
  • 500 克
  • 素蚝油
    1 汤匙
  • 酱油
    1 汤匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 花椒油
    ½ 茶匙
  • 冰糖粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 2.9 g
Calorieën 428.3 kJ / 102.3 kcal
Vetten 5.5 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...