Apparaten en accessoires
老妈蹄花
Voorbereiding. 10min
Totaal 7u. 40min
8 人份
Ingrediënten
-
猪蹄 约700~800克,提前汆水沥干2 个
-
水1100 克
-
姜 切片10 克
-
米酒20 克
-
陈皮5 片
-
白芸豆 泡发至少6小时,泡发后去皮100 克
-
盐2 茶匙
蘸料
-
生抽2 汤匙
-
辣椒油1 茶匙
-
醋1 茶匙
-
葱 切葱花1 支
-
芝麻 熟的1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
26.2 g
Calorieën
1387 kJ /
331 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
9.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
辣味中国
70 recepten
China
China