老妈蹄花

老妈蹄花

4.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 7u. 40min
8 人份

Ingrediënten

  • 猪蹄 约700~800克,提前汆水沥干
    2 个
  • 1100 克
  • 切片
    10 克
  • 米酒
    20 克
  • 陈皮
    5 片
  • 白芸豆 泡发至少6小时,泡发后去皮
    100 克
  • 2 茶匙
蘸料
  • 生抽
    2 汤匙
  • 辣椒油
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 切葱花
    1 支
  • 芝麻 熟的
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 26.2 g
Calorieën 1387 kJ / 331 kcal
Vetten 20.3 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 9.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...