Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 克 猪肉肉糜
- ½ 茶匙 盐
- 20 克 老抽
- 25 克 生抽
- 10 克 蚝油
- ½ 茶匙 五香粉
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 麻油
- 1 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 10 克 姜 ,切末
- 10 克 葱 ,切末
- 10 个 油面筋
- 10 张 百叶 (10×10厘米)
- 20 克 油
- 20 克 姜 ,切片
- 20 克 葱 ,切段
- 1 个 八角
- 600 克 水
- 20 克 糖
- 300 克 高汤
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1652.5 kJ / 395.3 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 859.5 mg